5 års garanti på alle produkter

Stil dit spørgsmål via

+45 4015 7511

Suslight - hvem får gavn af løsningerne?

Hvem får gavn af at bruge Suslights bæredygtige belysningsløsninger?

Suslight er stolt over at være medlem af organisationen One Percent for the Planet.

Suslight tager ansvar for de kommende generationer ved at donere 1 procent af sin omsætning til ECNC (European Centre for Nature Conservation) gennem platformen One Percent for the Planet.

"ECNC arbejder dedikeret for et smukt Europa, der har en rig biodiversitet, sunde økosystemer og et bæredygtigt miljø. ECNC fremmer en integreret tilgang til både land- og vandmiljø og stimulerer interaktion mellem videnskab, samfund og politik."

Samarbejdspartnere

Alle samarbejdspartnere og medarbejdere hos Suslights registrerede samarbejdspartnere har et sundt arbejdsmiljø. De har desuden stor respekt for de universelle menneskerettigheder og driver deres forretning efter en økologisk ansvarlig forretningsfilosofi.

Suslight stræber efter at indgå i fair og balancerede partnerskaber, hvor alle medlemmer arbejder for at opnå en win-win-situation for alle interessenter.

Slutbrugeren

Slutbrugeren er det fundament, som Suslight udvikler sine fremtidige bæredygtige og energieffektive belysningssystemer på. Slutbrugeren modtager den bedste kvalitet til den bedst mulige pris på markedet i form af pålidelige og brugervenlige intelligente systemer (Suslights unikke lynkoblingssystem).

Dermed kan slutbrugeren reducere energiforbruget og sænke energiregningen og CO2-udledningen, samtidig med at det er muligt at bevare eller skabe en smuk belysning i haven, når det er mørkt.

Miljø

Ved at give tilbage til naturen, reducere spild og energiforbrug og genbruge emballagematerialer og lignende understøtter Suslight bæredygtighed. Suslight og virksomhedens registrerede samarbejdspartnere skal være helt CO2-neutrale.

"WA Verlichting B.V. er stolt samarbejdspartner med Suslight og dækker markedet i Holland. Grundlæggerne af WA Verlichting B.V. har etableret deres virksomhed i en helt igennem CO2-neutral ånd og arbejder med CO2-neutrale niveauer fra starten. Deres primære mål for bæredygtighed er at blive medlem af B-Corp-gruppen.