5 års garanti på alle produkter

Stil dit spørgsmål via

+45 4015 7511

Suslight og bæredygtighed

Suslight har stor respekt for vores planets fremtid og sørger for, at vores kunder kan nyde deres haver, når det er mørkt, samtidig med at vi sikrer en betydelig reduktion af CO 2-udledningen.

Med sine intelligente energieffektive belysningsløsninger reducerer Suslight det energiforbrug, der kræves til havebelysning, og mindsker samtidig miljøpåvirkningen ved at levere belysningsløsninger af høj kvalitet med en lang og pålidelig levetid.

Brugen af nye banebrydende teknologier inden for LED-belysning giver Suslight et unikt produktsortiment. Ved at kombinere disse banebrydende teknologier med intelligente sensorer og timere får hver eneste have den bedst mulige atmosfære, samtidig med at miljøet skånes.

Hos Suslight tager vi ansvar for fremtidige generationer, og vi er derfor medlem af organisationen One Percent for the Planet.

Suslights mål for bæredygtighed:

1. Suslight og virksomhedens lokale samarbejdspartnere opererer som minimum CO 2-neutralt.

2. Suslight arbejder dedikeret for at sikre effektive belysningsløsninger og investerer derfor hele tiden i nye måder at reducere energiforbruget på ved hjælp af intelligent energi.

3. Resultatet af dette er en god og balanceret produktportefølje af enestående kvalitet til brugere og kunder til den bedste markedspris.

4. Respekten for det enkelte menneske er i højsædet, og derfor involverer Suslights forretning ikke udnyttelse af mennesker. Alle Suslights samarbejdspartnere har underskrevet erklæringer, der forpligter dem til:

· at sikre et sundt arbejdsmiljø

· ikke at udnytte mennesker

· ikke at bruge børnearbejde

· at respektere menneskerettighederne

Gennem hele Susligts forsyningskæde er respekten for vores planet og det enkelte menneskes værdi i højsædet.